+90 224 280 75 00 info@akyapak.com.tr
KVKK Çalışan Aydınlatma Metni
Ana sayfa KVKK Çalışan Aydınlatma Metni

KVVK AYDINLATMA METNİ

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, Şirketlerimiz (“AKYAPAK  ULUSLARARASI DIŞ TİC.MAK.SAN.A.Ş. ” ve” AKYAPAK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.” )tarafından, Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verileriniz, iş amaçlarıyla bağlı olarak, aşağıda açıklandığı çerçevede kullanılmak, kaydedilmek, saklanmak, güncellenmek, aktarılmak ve/veya sınıflandırılmak suretiyle işlenecektir.
Bu kapsamda Şirketlerimiz tarafından başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verilerin korunması amacıyla düzenlenen Kanun ve Yönetmelikler gereğince Şirketlerimiz, kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak işlenmesini önleme, hukuka aykırı olarak erişilmesini önleme ve muhafazasını sağlama amacıyla, uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik tüm teknik ve idari tedbirleri almaktadır.
Bu metnin hedef kitlesi, Şirketlerimiz çalışanları veya Şirketlerimize iş başvurusu yapmış olan çalışan adayları dışındaki, Şirketlerimiz tarafından kişisel verileri işlenen tüm gerçek kişilerdir.
Veri sorumlusu sıfatıyla işlenen kişisel verilere, burada belirtilenlerle sınırlı sayıda olmamak üzere aşağıda yer verilmektedir;
İsim, soy isim, T.C. kimlik numarası, adres, telefon numarası, e-posta adresi, imza, fiziksel mekan/güvenlik görüntü kaydı, çağrı merkezi/hizmet kalitesi ses kaydı, banka hesap numarası, cookie kayıtları.
Kişisel verilerin işlenme amaçları ve hukuki sebepleri;

Kişisel verilerin toplanması, saklanma ve aktarılması yöntemi; 
Şirketlerimizle paylaştığınız kişisel verileriniz, otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, ofisler, şubeler, çağrı merkezi, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilir. Kişisel verileriniz elektronik ve/veya fiziksel ortamlarda saklanacaktır. Şirketlerimiz tarafından temin edilen ve saklanan kişisel verilerinizin saklandıkları ortamlarda yetkisiz erişime maruz kalmamaları, manipülasyona uğramamaları, kaybolmamaları ve zarar görmemeleri amacıyla gereken iş süreçlerinin tasarımı ile teknik güvenlik altyapı geliştirmeleri uygulanmaktadır.
Kişisel verileriniz, size bildirilen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile gerekli tüm bilgi güvenliği tedbirleri de alınarak işlenecek ve yasal saklama süresince veya böyle bir süre öngörülmemişse işleme amacının gerekli kıldığı süre boyunca saklanacak ve işlenecektir. Bu süre sona erdiğinde, kişisel verileriniz silinme, yok edilme ya da anonimleştirme yöntemleri ile Şirketlerimizin veri akışlarından çıkarılacaktır.
Kişisel verileriniz, Kanunlar ve sair mevzuat kapsamında ve açıklanan amaçlarla;

KVKK’nın 11. maddesi gereği haklarınız
KVK Kanunu’nun 13. maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi, yazılı olarak veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun belirlediği diğer yöntemlerle Şirketlerimize iletebilirsiniz. Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi Şirketlerimize iletmeniz durumunda Şirket niteliğine göre talebinizi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Şirket tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.
Bu kapsamda kişisel veri sahipleri aşağıdaki haklara sahiptir:

Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ile talep dilekçenizi bizzat elden teslim edebilir, noter kanalıyla “AKÇALAR MAH. KORUÇEŞME CAD. 8/A AKÇALAR/NİLÜFER/BURSA” Açık adresine gönderebilirsiniz.

Bu sitede yer alan fotoğrafların tamamı temsilidir ve yeni üretilecek makinelerle birebir aynı görünümde ve özelliklerde olmayabilir. Akyapak, makine görünümlerinde ve özelliklerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Metal bükme, delme, kesme makineleri ve kaynak çözümleri ile 5 kıtada 98 ülkeye ihracat yapan Bursa’nın en köklü üreticilerinden AKYAPAK 55. yılını kutluyor.

Müşteri Deneyimleri

Aksal Çelik
11 EYLÜL 2017
Ar Metal
6 MART 2017

İletişim

MERKEZ & FABRİKA

Akçalar Sanayi Bölgesi, Sanayi cad.
No:8/A 16225
Akçalar / BURSA / TURKEY

Tel: +90 (224) 280 75 00
Faks: +90 224 280 75 01
Email: info@akyapak.com.tr

AKYAPAK USA

4007 W Alva Street Unit B Tampa, FL 33614

Tel: +1 (813) 351 7100
Email: info@akyapakusa.com

AKYAPAK RUSSIA

Moscow, Russia

Tel: +7 925 608 28 80
Email: russia@akyapak.com

Teknik Destek: 0850 221 58 69

© 2017-2020 Akyapak. All Rights Reserved.
Kariyer Gizlilik Bildirimi Bilgi Toplumu Hizmetleri KVKK Aydınlatma Metni Akyapak İlgili Kişi Başvuru Formu